Mély tálba öntjük a lisztet,a cukor javát,a sót, a fél citrom reszelt héját.
A langyos tejet ketté öntjük. Az egyik felébe belemorzsoljuk az élesztőt,és a maradék cukrot hozzáadjuk. 15 perc alatt felfuttatjuk.
A száraz anyagokat összekeverjük a tálban. Hozzáadjuk az élesztőt,majd az étolajat. A langyos tejet több részletben öntjük hozzá. Jól gyúrható,lágy tésztát kell kapnunk. Egy órát,letakarva kelesztjük.
Ez alatt a tölteléket készítjük el.
A mákot összekeverjük a fahéjjal és a fél citrom reszelt héjával.
A cukorból és a vízből szirupot főzünk. Hozzákeverjük a mákot. Sűrű masszát kell kapnunk.
A megkelt tésztát,lisztezett deszkán átgyúrjuk. Aztán négy darabra vágjuk. Gombócokat formálunk belőük és kerekre kinyújtjuk,kb fél cm vastagra. A közepébe mákot kenünk. A tészta széleit összecsípjük és erősen összenyomjuk. megfordítjuk és lazán kinyújtjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. A közepét kihagyva, a széleit bevagdossuk több helyen,sugár irányban. Úgy nézzen ki mint egy virág. A bevágásokat,kifordítjuk, a töltelék legyen felfelé. A tésztát megkenjük a felvert tojással.
Előmelegített sütőben,180 fokon 15 perc alatt, ropogósra sütjük.